Polityka prywatności
Przed zabiegiem
Przed zabiegiem

HACCP Online

Po zakupie szkolenia, otrzymacie Państwo materiały do przyswojenia wiedzy. Następnie wykonywany jest test ONLINE.
Po wykonanym teście otrzymują Państwo mailem oraz pocztą tradycyjną CERTYFIKAT UKOŃCZENIA KURSU.

„OCHRONA OBIEKTÓW ZAKŁADU PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO PRZED SZKODNIKAMI ZGODNA Z WYMAGANIAMI SYSTEMU HACCP, IFS/BRC i AIB”

KURS INTERNETOWY – HACCP On-line

Szanowni Państwo,

Wprowadzam następującą organizację Szkolenia – Kursu Internetowego HACCP On-line:

  • Kurs Internetowy kierowany jest do wszystkich, ale szczególnie tych, którzy zajęci są pracą zawodową w takim stopniu, że nie mogą uczestniczyć w kilkudniowych szkoleniach stacjonarnych.
  • Zapisać się na Kurs można w każdej chwili, zakończyć też w dowolnym terminie.
  • Uczestnik zgłasza się na szkolenie podając imię i nazwisko, nazwę firmy, adres (wszystko to, co jest potrzebne do wystawienia Certyfikatu Ukończenia Szkolenia) i -oczywiście – adres e-mailowy.
  • Organizator szkolenia przesyła np. poprzez ‘WeTransfer’ materiał szkoleniowy (prezentacje PowerPoint bogate, pięknie ilustrowane) i zestaw pytań egzaminacyjnych.
  • Uczestnik zapoznaje się z dostarczonym materiałem i odpowiada na przesłane pytania. Odpowiedzi Uczestnik przesyła do organizatora szkolenia.
  • Po zapoznaniu się z całością materiału i po zaliczeniu zestawu pytań przesłanych przez organizatora Uczestnik otrzymuje CERTYFIKAT o ukończeniu szkolenia z wynikiem pozytywnym.

PROGRAM KURSU INTERNETOWEGO

„OCHRONA OBIEKTÓW ZAKŁADU PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO PRZED SZKODNIKAMI ZGODNA Z WYMAGANIAMI SYSTEMU HACCP”, IFS/BRC i AIB”

Moduł I: HACCP

  • Prezentacja systemu HACCP. Etapy wdrażania systemu HACCP w zakładzie produkującym żywność (81).
  • HACCP: Analiza zagrożeń zdrowotnych w produkcji i dystrybucji żywności (89).
  • Polskie prawo i UE związane z systemem HACCP (119).
  • „Elastyczny” HACCP i wpływ zmian w prawie UE na obowiązki firm DDD (64).
  • Plan HACCP (49).
  • Dokumentacja systemu HACCP.

Moduł II: GMP/GHP

  • GMP/GHP podstawą systemu HACCP (204).
  • GMP/GHP jako warunki wstępne wdrażania systemu HACCP (114).
  • GMP/GHP a mycie i dezynfekcja (96).
  • GHP a ochrona obiektów przed szkodnikami (67).
  • Profilaktyczny program ochrony obiektów przed szkodnikami jako podstawowy wymóg zabezpieczeń przed zagrożeniami (makro-) biologicznymi w aspekcie funkcjonowania systemu HACCP (114).

Moduł III: DDD

  • Program zwalczania szkodników. Zadania dla zakładu (107).
  • Ochrona obiektów przed szkodnikami (108).
  • Ochrona obiektów restauracyjnych i sklepów spożywczych przed szkodnikami – dezynsekcja (114).
  • Inspekcja obiektu przeprowadzana przez technika firmy DDD (78).
  • Standard BRC a zwalczanie szkodników. Wersja 7 obowiązująca od 2015 r. (46). IFS wersja  6 (14)
  • Nowe standardy AIB - AIB 2009 (80).
  • Przygotowanie obiektu do zabiegu w przypadku zastosowania techniki stwarzającej zagrożenie produkcji czynnikiem chemicznym. Dokumentowanie zabiegów DDD (34).

Partnerzy firmy:

Logotyp Opryski 4 You

Wszystkie prawa zastrzeżone – Opryski4You.pl
Używanie i kopiowanie treści i zdjęć bez zgody właściciela jest ZABRONIONE i grozi skutkami prawnymi.
Opieka i pozycjonowanie: IT AGENCJA | STRONY WWW WARSZAWA

Polecamy: Verido.pl